Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Family I Trust

In Family I Trust

10/05/2019 | Ingen kommentarer

Se In Family I Trust på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Patricia Font
Skuespillere: Clara Lago, Álex García, Alexandra Jiménez, Paula Malia
Spilletid: 97 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.


Se In Family I Trust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In Family I Trust (Gente que viene y bah) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In Family I Trust (Gente que viene y bah) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In Family I Trust herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In Family I Trust (Gente que viene y bah) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Family I Trust (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar