Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Family I Trust

In Family I Trust

10/05/2019 | Flixfilm

Se In Family I Trust på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Patricia Font
Skuespillere: Clara Lago, Álex García, Alexandra Jiménez, Paula Malia
Spilletid: 97 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.

In Family I Trust (Gente que viene y bah) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se In Family I Trust på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In Family I Trust (Gente que viene y bah) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Family I Trust (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Family I Trust, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Family I Trust (Gente que viene y bah) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar