Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Ginocchio Da Te

In Ginocchio Da Te

12/05/2021 | Flixfilm

In Ginocchio Da Te på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung sanger i Napoli melder sig til hæren og falder for den ledende officers datter. Men da en fest ender med et bedrag, må han prøve at vinde hende tilbage.Se In Ginocchio Da Te på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

In Ginocchio Da Te havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In Ginocchio Da Te på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om In Ginocchio Da Te ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Ginocchio Da Te stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Ginocchio Da Te, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Ginocchio Da Te er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar