Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Good Hands

In Good Hands

21/03/2022 | Flixfilm

In Good Hands på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Ketche
Skuespillere: Asli Enver, Kaan Urgancioglu, Mert Ege Ak
Spilletid: 104 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En enlig mor med en dødelig diagnose møder en charmerende ungkarl, mens hun gør, hvad hun kan, for at sørge for en god fremtid for sin seksårige søn.

In Good Hands havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In Good Hands på YouTube.Se In Good Hands på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om In Good Hands ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Good Hands stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Good Hands, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Good Hands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar