Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Her Hands

In Her Hands

16/11/2022 | Flixfilm

In Her Hands på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Tamana Ayazi, Marcel Mettelsiefen
Skuespillere: Zarifa Ghafari
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da vestens styrker trækker sig tilbage, trodser Afghanistans yngste kvindelige borgmester store farer og går til kamp for uddannelse til kommende generationer af afghanere.

In Her Hands havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In Her Hands på YouTube.Se In Her Hands på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om In Her Hands ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Her Hands stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Her Hands, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Her Hands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar