Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Her Shoes

In Her Shoes

13/05/2015 | Flixfilm

Se In Her Shoes på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Curtis Hanson
Skuespillere: Toni Collette, Cameron Diaz, Shirley MacLaine
Spilletid: 130 min
Land: United States, Germany, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: To søstre, som ikke har andet til fælles end størrelsen på deres fødder, må finde sammen, da en af dem finder deres gamle bedstemor.

In Her Shoes havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se In Her Shoes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In Her Shoes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Her Shoes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Her Shoes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Her Shoes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar