Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Her Shoes

In Her Shoes

13/05/2015 | Flixfilm

Se In Her Shoes på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Curtis Hanson
Skuespillere: Cameron Diaz, Anson Mount, Toni Collette, Richard Burgi
Spilletid: 130 min
Land: USA, Germany, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: To søstre, som ikke har andet til fælles end størrelsen på deres fødder, må finde sammen, da en af dem finder deres gamle bedstemor.


Se In Her Shoes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In Her Shoes havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In Her Shoes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til In Her Shoes:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In Her Shoes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Her Shoes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar