Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In-Lawfully Yours

In-Lawfully Yours

06/09/2016 | Flixfilm

Se In-Lawfully Yours på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Robert Kirbyson
Skuespillere: Chelsey Crisp, Lisa Renz, Leticia Rivera, Philip Boyd
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En nylig fraskilt New Yorker flytter til en lille by og falder for en lokal præst, der viser sig at være hendes eksmands svoger.


Se In-Lawfully Yours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In-Lawfully Yours havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In-Lawfully Yours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til In-Lawfully Yours:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In-Lawfully Yours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In-Lawfully Yours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar