Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In-Lawfully Yours

In-Lawfully Yours

06/09/2016 | Flixfilm

In-Lawfully Yours på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Robert Kirbyson
Skuespillere: Chelsey Crisp, Lisa Renz, Leticia Rivera
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En nylig fraskilt New Yorker flytter til en lille by og falder for en lokal præst, der viser sig at være hendes eksmands svoger.Se In-Lawfully Yours på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

In-Lawfully Yours havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In-Lawfully Yours på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om In-Lawfully Yours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In-Lawfully Yours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In-Lawfully Yours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In-Lawfully Yours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar