Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In My Country

In My Country

08/11/2019 | Ingen kommentarer

Se In My Country på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En skolelærer går til en tvivlsom mand for at skaffe penge til en operation, der skal redde hendes datter – en krise der ganske uventet ender helt oppe på nationalt plan.


Se In My Country på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In My Country havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In My Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In My Country herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In My Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In My Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar