Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In My Country

In My Country

08/11/2019 | Flixfilm

Se In My Country på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En skolelærer går til en tvivlsom mand for at skaffe penge til en operation, der skal redde hendes datter – en krise der ganske uventet ender helt oppe på nationalt plan.Se In My Country på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In My Country havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In My Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til In My Country:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In My Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In My Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar