Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In My Country

In My Country

08/11/2019 | Flixfilm

In My Country på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En skolelærer går til en tvivlsom mand for at skaffe penge til en operation, der skal redde hendes datter – en krise der ganske uventet ender helt oppe på nationalt plan.

In My Country havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In My Country på YouTube.Se In My Country på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In My Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In My Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In My Country, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In My Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar