Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » In My Dreams

In My Dreams

01/09/2023 | Flixfilm

In My Dreams på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Family, Romance
Instruktion: Kenny Leon
Skuespillere: Katharine McPhee, Mike Vogel, JoBeth Williams
Spilletid: 94 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: To frustrerede elskende, der aldrig har mødt hinanden, drømmer om hinanden efter at have kastet mønter i et springvand, men de har kun en uge til at finde hinanden.Se In My Dreams på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

In My Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In My Dreams på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om In My Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In My Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In My Dreams, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In My Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar