Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In My Mind

In My Mind

15/10/2022 | Flixfilm

In My Mind på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Chris Rodley
Skuespillere: Chris Rodley, Patrick McGoohan, Catherine McGoohan
Spilletid: 78 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar viser optagelser bag kulisserne, interviews og indsigt i tilblivelsen af den britiske kultserie "The Prisoner" fra 1967.

In My Mind havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In My Mind på YouTube.Se In My Mind på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om In My Mind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In My Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In My Mind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In My Mind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar