Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In nome del popolo italiano

In nome del popolo italiano

14/03/2022 | Flixfilm

In nome del popolo italiano på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Comedy, Crime, Mystery
Instruktion: Dino Risi
Skuespillere: Ugo Tognazzi, Vittorio Gassman, Ely Galleani
Spilletid: 103 min
Land: Italy
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I 1970'ernes Rom beslutter en hæderlig dommer, at han må gøre alt for at stille en korrupt industrimagnat til regnskab for mordet på en ung kvinde.

In nome del popolo italiano havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In nome del popolo italiano på YouTube.Se In nome del popolo italiano på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om In nome del popolo italiano ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In nome del popolo italiano stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In nome del popolo italiano, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In nome del popolo italiano er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar