Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Order of Disappearance

In Order of Disappearance

01/10/2017 | Flixfilm

In Order of Disappearance på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Hans Petter Moland
Skuespillere: Stellan Skarsgård, Bruno Ganz, Pål Sverre Hagen
Spilletid: 2 min
Land: Norway, Denmark, Sweden
Sprog: Norwegian, Swedish, Danish, English, Serbian, German
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da han begiver sig ud for at hævne mordet på sin søn, sætter den fredelige Nils gang i en krig mellem en norsk gangster og hans serbiske rival.

In Order of Disappearance (Kraftidioten) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In Order of Disappearance på YouTube.Se In Order of Disappearance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om In Order of Disappearance (Kraftidioten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Order of Disappearance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Order of Disappearance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Order of Disappearance (Kraftidioten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar