Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Order of Disappearance

In Order of Disappearance

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se In Order of Disappearance på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Hans Petter Moland
Skuespillere: Stellan Skarsgård, Bruno Ganz, Pål Sverre Hagen, Jack Sødahl Moland
Spilletid: 116 min
Land: Norway, Denmark, Sweden
Sprog: Norwegian, Swedish, Danish, English, Serbian, German
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Da han begiver sig ud for at hævne mordet på sin søn, sætter den fredelige Nils gang i en krig mellem en norsk gangster og hans serbiske rival.


Se In Order of Disappearance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In Order of Disappearance (Kraftidioten) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In Order of Disappearance (Kraftidioten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In Order of Disappearance herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In Order of Disappearance (Kraftidioten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Order of Disappearance stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar