Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

In Order of Disappearance

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Hans Petter Moland
Skuespillere: Kåre Conradi, Huyen Huynh, Anders Baasmo Christiansen, Adil Halitaj
Spilletid: 116 min
Land: Norway, Sweden, Denmark
Sprog: Norwegian, Swedish, Danish, English, Serbian, German
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: Da han begiver sig ud for at hævne mordet på sin søn, sætter den fredelige Nils gang i en krig mellem en norsk gangster og hans serbiske rival.


Se In Order of Disappearance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In Order of Disappearance (Kraftidioten) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In Order of Disappearance (Kraftidioten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In Order of Disappearance herunder:Fra premieredatoen (1. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til In Order of Disappearance (Kraftidioten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at In Order of Disappearance stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar