Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Paradox

In Paradox

07/05/2020 | Flixfilm

Se In Paradox på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Hamad AlSarraf
Skuespillere: Faisal Al-Ameeri, Jafra Younes, Samer Ismail, Jaber Jokhadar
Spilletid: 95 min
Land: Kuwait
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En mand på flugt fra vold forsøger desperat at få kontrol over sine mærkelige minder, inden de helt overtager hans liv og forstand.


Se In Paradox på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In Paradox havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til In Paradox:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In Paradox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar