Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Paradox

In Paradox

07/05/2020 | Flixfilm

In Paradox på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: Hamad AlSarraf
Skuespillere: Faisal Al-Ameeri, Jafra Younes, Samer Ismail
Spilletid: 95 min
Land: Kuwait
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En mand på flugt fra vold forsøger desperat at få kontrol over sine mærkelige minder, inden de helt overtager hans liv og forstand.

In Paradox havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In Paradox på YouTube.Se In Paradox på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Paradox, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Paradox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar