Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Search… A journey to womanhood

In Search… A journey to womanhood

25/04/2022 | Flixfilm

In Search… A journey to womanhood på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Filmskaberen Beryl Magoko deler sin historie om kvindelig omskæring – og rekonstruktion – og diskuterer de traumatiske følgevirkninger med andre overlevende.

In Search… A journey to womanhood havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In Search… A journey to womanhood på YouTube.Se In Search… A journey to womanhood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om In Search… A journey to womanhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Search… A journey to womanhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Search… A journey to womanhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Search… A journey to womanhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar