Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Bosom of a Thorn

In the Bosom of a Thorn

18/10/2019 | Flixfilm

In the Bosom of a Thorn på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Laila Abdallah, Elham Al Fadalah, Ibrahim Al-Harbi
Spilletid: N/A
Land: Kuwait
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter invasionen af Kuwait bliver en kvindes nyfødte datter taget fra hende. Flere år senere prøver hendes datter nu at vende hjem.

In the Bosom of a Thorn havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In the Bosom of a Thorn på YouTube.Se In the Bosom of a Thorn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om In the Bosom of a Thorn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Bosom of a Thorn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In the Bosom of a Thorn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In the Bosom of a Thorn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til In the Bosom of a Thorn

  1. Hanne rothaus - kl. 10:52, 20-11-2019:

    Hvorfor er der kun engelsk tekst på “the bosom of a thorn “ på Netflix
    Med venlig hilsen
    Hanne Rothaus

Skriv kommentar