Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » In the Earth

In the Earth

18/07/2023 | Flixfilm

In the Earth på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Ben Wheatley
Skuespillere: Joel Fry, Reece Shearsmith, Hayley Squires
Spilletid: 107 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En jordforskers vandring gennem skove for at finde en forsvundet kollega bliver skræmmende, da han opdager en uventet mørk side af Moder Natur.Se In the Earth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

In the Earth havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In the Earth på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om In the Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In the Earth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In the Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar