Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Heart of the Sea

In the Heart of the Sea

03/07/2020 | Flixfilm

Se In the Heart of the Sea på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Biography
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson
Spilletid: 122 min
Land: United States, Australia, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne sande fortælling (som inspirerede Moby Dick) kæmper en hvalfangerbesætning en desperat kamp for at overleve, da en kæmpehval kæntrer deres skib.

In the Heart of the Sea havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In the Heart of the Sea på YouTube.Se In the Heart of the Sea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In the Heart of the Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Heart of the Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In the Heart of the Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In the Heart of the Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar