Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Lake of the Woods

In the Lake of the Woods

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se In the Lake of the Woods på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Drama
Instruktør: Carl Schenkel
Skuespillere: Peter Strauss, Kathleen Quinlan, Peter Boyle, Nancy Sorel
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: En kandidat til senatet, hvis kampagne faldt fra hinanden på grund af beskyldninger om hans tjeneste i Vietnam, bliver mistænkt, da hans kone forsvinder fra deres hytte.


Se In the Lake of the Woods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In the Lake of the Woods havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In the Lake of the Woods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In the Lake of the Woods herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In the Lake of the Woods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Lake of the Woods stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar