Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Lake of the Woods

In the Lake of the Woods

01/07/2019 | Flixfilm

In the Lake of the Woods på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Drama
Instruktion: Carl Schenkel
Skuespillere: Peter Strauss, Kathleen Quinlan, Peter Boyle
Spilletid: 90 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En kandidat til senatet, hvis kampagne faldt fra hinanden på grund af beskyldninger om hans tjeneste i Vietnam, bliver mistænkt, da hans kone forsvinder fra deres hytte.

In the Lake of the Woods havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In the Lake of the Woods på YouTube.Se In the Lake of the Woods på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In the Lake of the Woods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Lake of the Woods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In the Lake of the Woods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In the Lake of the Woods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar