Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Land of Women

In the Land of Women

01/12/2019 | Ingen kommentarer

Se In the Land of Women på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jonathan Kasdan
Skuespillere: Elena Anaya, Adam Brody, Kelsey Keel, Danielle Savre
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En falleret forfatter mister kæresten, men møder en kvinde og hendes to teenagedøtre i en usædvanlig skøn film om mænd, kvinder og alle deres forvirrende forskelligheder.


Se In the Land of Women på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In the Land of Women havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In the Land of Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In the Land of Women herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In the Land of Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Land of Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar