Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Land of Women

In the Land of Women

01/12/2019 | Flixfilm

In the Land of Women på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Jonathan Kasdan
Skuespillere: Adam Brody, Kristen Stewart, Meg Ryan
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En falleret forfatter mister kæresten, men møder en kvinde og hendes to teenagedøtre i en usædvanlig skøn film om mænd, kvinder og alle deres forvirrende forskelligheder.

In the Land of Women havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In the Land of Women på YouTube.Se In the Land of Women på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In the Land of Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Land of Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In the Land of Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In the Land of Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar