Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Shadow of Iris

In the Shadow of Iris

01/05/2017 | Flixfilm

Se In the Shadow of Iris på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Thriller
Instruktør: Jalil Lespert
Skuespillere: Romain Duris, Jalil Lespert, Hélène Barbry, Charlotte Le Bon
Spilletid: 99 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da en rig bankmands kone pludselig forsvinder, åbner der sig en overvældende verden af hemmelige feticher, desperate handlinger og omfattende bedrag.


Se In the Shadow of Iris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIn the Shadow of Iris havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In the Shadow of Iris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In the Shadow of Iris herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In the Shadow of Iris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Shadow of Iris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar