Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Shadow of the Moon

In the Shadow of the Moon

27/09/2019 | Flixfilm

Se In the Shadow of the Moon på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jim Mickle
Skuespillere: Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman, Bokeem Woodbine, Michael C. Hall
Spilletid: 115 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En betjent fra Philadelphia krakelerer langsomt på grund af sin livslange besættelse af en mystisk kvindelig seriemorder, hvis forbrydelser ikke kan forklares.


Se In the Shadow of the Moon på Netflix

Anmeldelse: In the Shadow of the Moon

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIn the Shadow of the Moon havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In the Shadow of the Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In the Shadow of the Moon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In the Shadow of the Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Shadow of the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar