Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Shadow of the Moon

In the Shadow of the Moon

27/09/2019 | Flixfilm

In the Shadow of the Moon på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Mystery
Instruktion: Jim Mickle
Skuespillere: Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman, Bokeem Woodbine
Spilletid: 115 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En betjent fra Philadelphia krakelerer langsomt på grund af sin livslange besættelse af en mystisk kvindelig seriemorder, hvis forbrydelser ikke kan forklares.Se In the Shadow of the Moon på NetflixAnmeldelse: In the Shadow of the Moon

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

In the Shadow of the Moon havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In the Shadow of the Moon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om In the Shadow of the Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Shadow of the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In the Shadow of the Moon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In the Shadow of the Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar