Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In the Tall Grass

In the Tall Grass

04/10/2019 | Flixfilm

In the Tall Grass på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Vincenzo Natali
Skuespillere: Laysla De Oliveira, Avery Whitted, Patrick Wilson
Spilletid: 101 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter at have hørt en dreng råbe om hjælp går en gravid kvinde og hendes bror ud i en kæmpe græsmark men finder ud af, at der måske ikke er nogen vej ud derfra igen.Se In the Tall Grass på NetflixAnmeldelse: In the Tall Grass

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

In the Tall Grass havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In the Tall Grass på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om In the Tall Grass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In the Tall Grass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In the Tall Grass, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In the Tall Grass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar