Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Their Shoes

In Their Shoes

01/11/2016 | Flixfilm

Se In Their Shoes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Atul Sabharwal
Skuespillere: N/A
Spilletid: 92 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Filmskaberen Atul Sabharwal udforsker den århundredgamle skomagerindustri i Agra i Indien, hvor tidligere tiders velhavende håndværkere nu oplever et økonomisk pres.


Se In Their Shoes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIn Their Shoes havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In Their Shoes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In Their Shoes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In Their Shoes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Their Shoes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar