Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Their Shoes

In Their Shoes

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se In Their Shoes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Atul Sabharwal
Skuespillere: N/A
Spilletid: 92 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Filmskaberen Atul Sabharwal udforsker den århundredgamle skomagerindustri i Agra i Indien, hvor tidligere tiders velhavende håndværkere nu oplever et økonomisk pres.


Se In Their Shoes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


In Their Shoes havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om In Their Shoes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In Their Shoes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In Their Shoes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Their Shoes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar