Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Tranzit

In Tranzit

06/02/2015 | Flixfilm

Se In Tranzit på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance, War
Instruktør: Tom Roberts
Skuespillere: Vera Farmiga, Thomas Kretschmann, John Malkovich
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, Russia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En række nazi-krigsfanger er låst inde i et sovjetisk kvindefængsel, der drives af hævntørstige kvindelige vagter. Kan der opstå kærlighed mellem gamle fjender?

In Tranzit havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se In Tranzit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om In Tranzit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Tranzit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Tranzit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Tranzit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar