Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Un Posto Bellissimo

In Un Posto Bellissimo

12/05/2021 | Flixfilm

In Un Posto Bellissimo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et ægtepars tilsyneladende perfekte liv bliver vendt på hovedet, da Lucia afslører hemmeligheder, som kan få hende til at ændre sine hverdagsrutiner.Se In Un Posto Bellissimo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

In Un Posto Bellissimo havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til In Un Posto Bellissimo på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om In Un Posto Bellissimo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Un Posto Bellissimo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame In Un Posto Bellissimo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til In Un Posto Bellissimo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar