Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » In Your Eyes

In Your Eyes

01/10/2015 | Flixfilm

Se In Your Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Fantasy, Romance
Instruktør: Brin Hill
Skuespillere: Michael Stahl-David, Zoe Kazan, Mark Feuerstein, David Gallagher
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: To fremmede fra hver sin ende af landet har en telepatisk forbindelse, så de kan se, hvad den anden ser. Den dybe forbindelse fører til kærlighed.


Se In Your Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIn Your Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om In Your Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til In Your Eyes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til In Your Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at In Your Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar