Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Incantation

Incantation

08/07/2022 | Flixfilm

Incantation på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Horror
Instruktion: Kevin Ko
Skuespillere: Hsuan-yen Tsai, Mohamed Elgendy, Ying-Hsuan Kao
Spilletid: 110 min
Land: Taiwan
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 6.3

Handling: For seks år siden blev Li Ronan forbandet for at bryde et religiøst tabu. Nu er hun nødt til at beskytte sin datter mod konsekvenserne af sine handlinger.

Incantation havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Incantation på YouTube.Se Incantation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Incantation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Incantation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Incantation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Incantation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar