Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Incendies

Incendies

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Incendies på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Mystery, War
Instruktør: Denis Villeneuve
Skuespillere: Mustafa Kamel, Hussein Sami, Rémy Girard, Mélissa Désormeaux-Poulin
Spilletid: 131 min
Land: Canada, France
Sprog: French, Arabic, English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Da notaren læser testamentet højt, fremkommer et besynderligt ønske. Tvillingerne skal aflevere to forseglede breve - et til den far de troede var død og et til den bror, som de aldrig har vidst eksisterer.


Se Incendies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Incendies havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Incendies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Incendies herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Incendies er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Incendies stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar