Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Incendies

Incendies

01/12/2013 | Flixfilm

Se Incendies på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Mystery, War
Instruktør: Denis Villeneuve
Skuespillere: Mustafa Kamel, Hussein Sami, Rémy Girard, Mélissa Désormeaux-Poulin
Spilletid: 131 min
Land: Canada, France
Sprog: French, Arabic, English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Da notaren læser testamentet højt, fremkommer et besynderligt ønske. Tvillingerne skal aflevere to forseglede breve - et til den far de troede var død og et til den bror, som de aldrig har vidst eksisterer.


Se Incendies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIncendies havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Incendies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Incendies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Incendies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Incendies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar