Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inception

Inception

01/07/2018 | Flixfilm

Se Inception på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Elliot Page, Tom Hardy
Spilletid: 148 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Japanese, French
IMDb-karakter: 8.8

Handling: I denne surrealistiske scifi-thriller driver en mand en spionvirksomhed, som er baseret på at trænge ind i hans måls underbevidsthed for at forme deres tanker.

Inception havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Inception på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inception ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inception stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inception, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inception er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar