Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inception

Inception

01/07/2018 | Flixfilm

Se Inception på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy
Spilletid: 148 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Japanese, French
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: I denne surrealistiske scifi-thriller driver en mand en spionvirksomhed, som er baseret på at trænge ind i hans måls underbevidsthed for at forme deres tanker.


Se Inception på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInception havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inception ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inception herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inception er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inception stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar