Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Incir Receli 2

Incir Receli 2

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Incir Receli 2 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Aytaç Agirlar
Skuespillere: Mehmet Selim Akgul, Onur Bilge, Can Dogan, Levent Salih Güleç
Spilletid: 103 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Singer-songwriteren Metin er plaget af sorg over sin elskedes død og har opgivet at leve, indtil han møder Gizem, som langsomt vækker hans hjerte igen.


Se Incir Receli 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Incir Receli 2 havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Incir Receli 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Incir Receli 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Incir Receli 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Incir Receli 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar