Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Incir Receli 2

Incir Receli 2

10/03/2017 | Flixfilm

Se Incir Receli 2 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Aytaç Agirlar
Skuespillere: Mehmet Selim Akgul, Onur Bilge, Mesut Bozbey, Can Dogan
Spilletid: 103 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Singer-songwriteren Metin er plaget af sorg over sin elskedes død og har opgivet at leve, indtil han møder Gizem, som langsomt vækker hans hjerte igen.

Incir Receli 2 havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Incir Receli 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Incir Receli 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Incir Receli 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Incir Receli 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Incir Receli 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar