Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Incognito

Incognito

14/03/2022 | Flixfilm

Incognito på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Patrice Dally
Skuespillere: Eddie Constantine, Danik Patisson, Gaby André
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En amerikansk agent arbejder undercover som vicekonsul i Nice og får til opgave at afsløre en gruppe falskmøntnere.

Incognito havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Incognito på YouTube.Se Incognito på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Incognito ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Incognito stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Incognito, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Incognito er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar