Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Incorruptible

Incorruptible

02/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Incorruptible på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Action, History, News
Instruktør: Elizabeth Chai Vasarhelyi
Skuespillere: N/A
Spilletid: 94 min
Land: USA, Senegal
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Da regimet i Senegal i 2012 forsøgte at ændre forfatningen for at bevare magten, rejste nationens unge sig i et forsøg på at bevare et af Afrikas ældste demokratier.


Se Incorruptible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Incorruptible havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Incorruptible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Incorruptible herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Incorruptible er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Incorruptible stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar