Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indecent Proposal

Indecent Proposal

30/09/2016 | Flixfilm

Se Indecent Proposal på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Adrian Lyne
Skuespillere: Robert Redford, Demi Moore, Woody Harrelson, Seymour Cassel
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: For en million dollars foreslår en milliardær Diana, at de tilbringer en nat sammen. Hendes mand har brug for kontanter. Vil hun gøre det?


Se Indecent Proposal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIndecent Proposal havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Indecent Proposal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Indecent Proposal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Indecent Proposal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indecent Proposal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar