Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indian Matchmaking

Indian Matchmaking

21/04/2023 | Flixfilm

Indian Matchmaking på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sima Taparia, Viral Joshi, Aparna Shewakramani
Spilletid: N/A
Land: United States, India, United Kingdom
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Matchmaker Sima Taparia guider sine kunder i USA og Indien gennem forberedelserne til et arrangeret ægteskab og giver et indblik i denne skik i en moderne tidsalder.Se Indian Matchmaking på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Indian Matchmaking (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indian Matchmaking på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Indian Matchmaking (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indian Matchmaking (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indian Matchmaking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indian Matchmaking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar