Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indian Matchmaking

Indian Matchmaking

16/07/2020 | Flixfilm

Se Indian Matchmaking på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sima Taparia, Pradhyuman Maloo, Aparna Shewakramani
Spilletid: N/A
Land: United States, India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Matchmaker Sima Taparia guider sine kunder i USA og Indien gennem forberedelserne til et arrangeret ægteskab og giver et indblik i denne skik i en moderne tidsalder.

Indian Matchmaking (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indian Matchmaking på YouTube.Se Indian Matchmaking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Indian Matchmaking (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indian Matchmaking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indian Matchmaking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indian Matchmaking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar