Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indian Matchmaking

Indian Matchmaking

16/07/2020 | Flixfilm

Se Indian Matchmaking på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sima Taparia
Spilletid: N/A
Land: USA, India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Matchmaker Sima Taparia guider sine kunder i USA og Indien gennem forberedelserne til et arrangeret ægteskab og giver et indblik i denne skik i en moderne tidsalder.


Se Indian Matchmaking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Indian Matchmaking (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Indian Matchmaking (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Indian Matchmaking:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Indian Matchmaking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indian Matchmaking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar