Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indian Predator: Murder in a Courtroom

Indian Predator: Murder in a Courtroom

29/10/2022 | Flixfilm

Indian Predator: Murder in a Courtroom på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sangramsingh Thakur, Happy Kalizpuria, Tarzan Kumar
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I 2004 blev en brutal voldsmand lynchet i en retssal. Dette er historien om det lokalsamfund, han terroriserede – og den hævn, det udløste.Se Indian Predator: Murder in a Courtroom på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Indian Predator: Murder in a Courtroom (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indian Predator: Murder in a Courtroom på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Indian Predator: Murder in a Courtroom (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indian Predator: Murder in a Courtroom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indian Predator: Murder in a Courtroom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indian Predator: Murder in a Courtroom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar