Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indian Predator: The Butcher of Delhi

Indian Predator: The Butcher of Delhi

20/07/2022 | Flixfilm

Indian Predator: The Butcher of Delhi på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Manjit Singh, Altaf Hussain, Jitendra Sharma
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En række skamferede kroppe og hånende beskeder uden for et fængsel i Delhi sender politiet på jagt efter en garvet morder med et horn i siden på systemet.

Indian Predator: The Butcher of Delhi (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indian Predator: The Butcher of Delhi på YouTube.Se Indian Predator: The Butcher of Delhi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Indian Predator: The Butcher of Delhi (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indian Predator: The Butcher of Delhi (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indian Predator: The Butcher of Delhi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indian Predator: The Butcher of Delhi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar