Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

01/06/2021 | Flixfilm

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Harrison Ford, Cate Blanchett, Shia LaBeouf
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Indiana Jones vikles ind i en russisk plan om at finde et krystalkranium med overnaturlige kræfter i Amazonjunglen.Se Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar