Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

01/01/2017 | Flixfilm

Se Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Indiana Jones vikles ind i en russisk plan om at finde et krystalkranium med overnaturlige kræfter i Amazonjunglen.


Se Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIndiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar