Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indiana Jones and the Last Crusade

Indiana Jones and the Last Crusade

01/06/2021 | Flixfilm

Indiana Jones and the Last Crusade på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Harrison Ford, Sean Connery, Alison Doody
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English, German, Greek, Arabic
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Hjulpet af sin far indleder Indiana Jones sit tredje eventyr til civilisationens arnested i en hektisk jagt på den hellige gral.Se Indiana Jones and the Last Crusade på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Indiana Jones and the Last Crusade havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indiana Jones and the Last Crusade på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Indiana Jones and the Last Crusade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indiana Jones and the Last Crusade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indiana Jones and the Last Crusade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indiana Jones and the Last Crusade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar