Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

01/06/2021 | Flixfilm

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, German, Hebrew, Spanish, Arabic, Nepali
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Da Indiana Jones bliver hyret af den amerikanske regering til at finde den legendariske Pagtens Ark, kommer han op mod hele naziregimet.

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark på YouTube.Se Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar