Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indiana Jones and the Temple of Doom

Indiana Jones and the Temple of Doom

01/07/2019 | Flixfilm

Se Indiana Jones and the Temple of Doom på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Harrison Ford, Kate Capshaw, Ke Huy Quan, Amrish Puri
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Sinhalese, Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Indiana Jones, hans unge følgesvend og en forkælet sanglærke kommer i store problemer på deres rejse til Indien i jagten på en bortkommen magisk sten.


Se Indiana Jones and the Temple of Doom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIndiana Jones and the Temple of Doom havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Indiana Jones and the Temple of Doom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Indiana Jones and the Temple of Doom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Indiana Jones and the Temple of Doom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indiana Jones and the Temple of Doom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar