Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indiana Jones and the Temple of Doom

Indiana Jones and the Temple of Doom

01/07/2019 | Flixfilm

Indiana Jones and the Temple of Doom på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Harrison Ford, Kate Capshaw, Ke Huy Quan
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English, Sinhala, Hindi
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Indiana Jones, hans unge følgesvend og en forkælet sanglærke kommer i store problemer på deres rejse til Indien i jagten på en bortkommen magisk sten.

Indiana Jones and the Temple of Doom havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indiana Jones and the Temple of Doom på YouTube.Se Indiana Jones and the Temple of Doom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Indiana Jones and the Temple of Doom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indiana Jones and the Temple of Doom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indiana Jones and the Temple of Doom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indiana Jones and the Temple of Doom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar