Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » India’s Forgotten People

India’s Forgotten People

20/07/2022 | Flixfilm

India’s Forgotten People på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Paul Harather
Skuespillere: Josef Hader, Alfred Dorfer, Maria Hofstätter
Spilletid: 90 min
Land: Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Deana Uppal fortæller historien om det indiske nomadefolk Gadia Lohar, fra respekterede kongelige våbenmestre til fattige nomader, der smeder værktøj af skrot.

India’s Forgotten People havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til India’s Forgotten People på YouTube.Se India’s Forgotten People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om India’s Forgotten People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at India’s Forgotten People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame India’s Forgotten People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til India’s Forgotten People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar