Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Indie Game: Life After

Indie Game: Life After

21/08/2016 | Flixfilm

Indie Game: Life After på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Lisanne Pajot, James Swirsky
Skuespillere: Jonathan Blow, Phil Fish, Edmund McMillen
Spilletid: 125 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Historierne bag udviklingen af indie-spil såsom Fez, Super Meat Boy og Braid fortælles gennem kommentarer, epiloger, ekstramateriale og kortfilm.

Indie Game: Life After havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Indie Game: Life After på YouTube.Se Indie Game: Life After på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Indie Game: Life After ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Indie Game: Life After stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Indie Game: Life After, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Indie Game: Life After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar