Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inequality for All

Inequality for All

01/07/2015 | Flixfilm

Se Inequality for All på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Jacob Kornbluth
Skuespillere: Dolly Parton, Lily Tomlin, Candice Bergen, Mary Tyler Moore
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Den tidligere amerikanske arbejdsminister Robert Reich fortæller om den alvorlige krise, USA står over for på grund af den stigende økonomiske ulighed.


Se Inequality for All på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInequality for All havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inequality for All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inequality for All herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inequality for All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inequality for All stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar