Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Infamous

01/12/2013 | Flixfilm

Se Infamous på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Douglas McGrath
Skuespillere: Sigourney Weaver, Toby Jones, Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Infamous er historien om den flamboyante og homoseksuelle forfatter, Truman Capote, som under sit research til bogen "In Cold Blood" udvikler et nært forhold til den dømte morder Perry Smith.


Se Infamous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInfamous havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Infamous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Infamous herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Infamous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Infamous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar