Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Infamous

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Infamous på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Douglas McGrath
Skuespillere: Sigourney Weaver, Toby Jones, Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Infamous er historien om den flamboyante og homoseksuelle forfatter, Truman Capote, som under sit research til bogen "In Cold Blood" udvikler et nært forhold til den dømte morder Perry Smith.


Se Infamous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Infamous havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Infamous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Infamous herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Infamous er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Infamous stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar