Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Infamy

06/09/2023 | Flixfilm

Infamy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En 17-årig pige er fanget mellem sine romarødder og presset fra vennerne om at blive hiphopmusiker på trods af sine forældres strenge regler.Se Infamy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Infamy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Infamy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Infamy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Infamy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Infamy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Infamy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar