Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Inferno

02/08/2018 | Flixfilm

Se Inferno på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Irrfan Khan
Spilletid: 121 min
Land: USA, Hungary
Sprog: English, French, Italian, Turkish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Robert Langdon er på flugt og lider af hukommelsestab, og han må følge sporene for at stoppe en pest, som er designet til at decimere jordens befolkning.


Se Inferno på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInferno havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inferno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inferno herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inferno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inferno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar