Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Inferno

11/02/2021 | Flixfilm

Se Inferno på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan
Spilletid: 121 min
Land: United States, Hungary
Sprog: English, French, Italian, Turkish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Robert Langdon er på flugt og lider af hukommelsestab, og han må følge sporene for at stoppe en pest, som er designet til at decimere jordens befolkning.

Inferno havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Inferno på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inferno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inferno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inferno, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inferno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar