Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Infiesto

03/02/2023 | Flixfilm

Infiesto på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Patxi Amezcua
Skuespillere: Isak Férriz, Iria del Río, Antonio Buíl
Spilletid: 96 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Mens coronavirussen vender op og ned på deres liv, søger to detektiver stædigt efter de ansvarlige bag en bortførelse, som de indser er en del af et dystert mønster.Se Infiesto på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Infiesto havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Infiesto på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Infiesto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Infiesto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Infiesto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Infiesto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar