Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Infinite

09/09/2022 | Flixfilm

Infinite på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Antoine Fuqua
Skuespillere: Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En mand, der plages af drømmesyn fra tidligere liv, slutter sig til en flok ligesindede, reinkarnerede krigere for at bekæmpe en fjende, der vil udslette menneskeheden.

Infinite havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Infinite på YouTube.Se Infinite på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Infinite ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Infinite stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Infinite, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Infinite er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar