Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ingen ny sæson til ‘Nightflyers’

Ingen ny sæson til ‘Nightflyers’

21/02/2019 | Flixfilm

nightflyers serie sæson 2 droppet aflystDet er blevet besluttet, at der ikke kommer flere nye afsnit af den stort opsatte sci-fi serie ‘Nightflyers’, som er baseret på en novelle af George R. R. Martin (‘Game of Thrones’), der også fungerede som executive producer på serien.

Det oplyser produktionsselskabet Syfy, som havde solgt de internationale streamingrettigheder til Netflix.

Modtagelsen hos anmeldere og seere af ‘Nightflyers’ har ikke levet op til forventningerne og derfor kommer aflysningen ikke som det stor chok.

Flixfilm anmeldte også første sæson (og nu sidste) og kunne blot kvittere med 2 stjerner. Fra anmelder Lars Møller lød det; “Der er desværre ikke meget nyt under solen i ’Nightflyers’, som ellers lover spænding og uhygge i rummet.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Nightflyers’ – sæson 1.

Serien følger otte maverick-forskere og en magtful telepath, der drager ud på en ekspedition på kanten af solsystemet. De er ombord på The Nightflyer – et skib med en tætforbundet og lille bemanding og en meget tilbagetrukket kaptajn – de drager afsted i håb om at komme i kontakt med fremmed liv.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Wednesday' - sæson 1

Men da skræmmende og voldelige begivenheder begynder at finde sted, begynder forskerne at stille spørgsmålstegn til hinanden – og de må erfare, at det at overleve rejsen, viser sig at være sværere end de kunne forestille sig.

Se ‘Nightflyers‘ på Netflix Danmark fra den 1. februar.1 kommentar til Ingen ny sæson til ‘Nightflyers’

  1. Caca - kl. 09:54, 21-02-2019:

    Ååååååhhhh man gider snart ikke starte flere serie op, nu nå de aflyser så mange på stibe hele tiden..

Skriv kommentar