Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ingen reklamer på Netflix

Ingen reklamer på Netflix

02/06/2015 | Flixfilm

netflix-logoDer har de seneste dage været rygter om, at streamingtjenesten Netflix ville begynde at vise reklamer før og efter film og serier. Det har blandt andet teknologi-sitet Gizmodo rapporteret. Nu melder Netflix sig imidlertid ind i debatten og afviser rygterne.

Det er enkelte medlemmer, som har oplevet, at Netflix er begyndt at vise små reklameklip for egne serier som Orange is the New Black, House of Cards og Marco Polo inden det indhold som folk gerne vil se. Derfor er der blevet spekuleret i om Netflix blot testede funktionen for senere at få eksterne annoncører til at reklamere for deres produkter.

Chefen for det hele, Reed Hastings, har dog været ude med en kommentar på Facebook hvor han afviser, at der vil komme reklamer på Netflix. “Der kommer ingen reklamer ind på Netflix. Punktum. Vi har blot tilføjet relevante trailere til andet Netflix-indhold, som du sandsynligvis vil elske,” skriver Reed Hastings, CEO hos Netflix.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber komedie med Kim Kardashian

En talsperson fra Netflix udtaler endvidere; “Vi tester hundredevis af forskellige funktioner hvert år og mange af dem bliver aldrig til noget. Dette er også blot en test.”

Der er dermed ingen grund til bekymring, da Netflix øjensynligt vil forblive reklamefri mange år endnu og måske for altid.

Artiklen fortsætter under annoncen

No advertising coming onto Netflix. Period. Just adding relevant cool trailers for other Netflix content you are likely to love.

Posted by Reed Hastings on Monday, June 1, 2015
1 kommentar til Ingen reklamer på Netflix

  1. zura - kl. 17:58, 02-06-2015:

    Nå puuuhaa
    Den eneste måde jeg ville være med til det på var hvis netflix så blev gratis.

Skriv kommentar