Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ingenting Å Le Av

Ingenting Å Le Av

25/03/2022 | Flixfilm

Ingenting Å Le Av på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Livet forandres totalt for standupkomikeren Kasper, da han får konstateret kræft. Han beslutter at prøve at genfinde humoren og se livet i et nyt perspektiv.

Ingenting Å Le Av havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ingenting Å Le Av på YouTube.Se Ingenting Å Le Av på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ingenting Å Le Av ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ingenting Å Le Av stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ingenting Å Le Av, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ingenting Å Le Av er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar